|
|
Kosovka
Пешак

Kucaj i otvorice ti se!
|
 |
« Одговор #1 послато: 16 Фебруар 2009, 15:46:35 » |
|
Здраво Африканко! Извини што нисам раније прочитала твоје обавештење. Тек сам данас ушла у то поштанско сандуче. Имам их, хвала Богу, неколико, па понеко од њих мора да буде запостављено. Ево, за почетак да ти прочиташ нешто што сам ја написала... иначе, новост је да сам почела да радим у основној школи "Доситеј Обрадовић" у енклави Црквена Водица, нешто више од километра удаљеној од Обилића...предајем тамо деци руски језик и увелико комуницирам са Русима. Ево шта сам ја до сада урадила: http://www.liveinternet.ru/users/slavica_lazic/blog#post96324345Читај овде редом... И да не заборавим од самохвале...честитам на новом форуму! Само напред! Свако ти добро желим!
|
|
|
|
|
Сачувана
|
Nije bogat onaj ko mnogo ima, vec onaj kome malo treba! 
|
|
|
|
|
|
DELFINICA
|
 |
« Одговор #3 послато: 02 Мај 2009, 11:40:32 » |
|
lična karta prazna je,dovoljna je slika:))))))))),a ko se iza slike krije nije važno,niko bitan;),važno je da vas volim sve;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Ena Erić
Пешак

Поруке: 10
|
 |
« Одговор #4 послато: 03 Јул 2009, 21:24:09 » |
|
'75.godiste,Krusevac,Srbija
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
banat
Пешак

Поруке: 2
|
 |
« Одговор #5 послато: 26 Децембар 2009, 21:19:44 » |
|
s-24da li je moguce da 120 dana nema novih clanova???Evo ja probijam led.Lala iz Banata '70.god. 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
|
Svarog
|
 |
« Одговор #7 послато: 05 Март 2010, 20:25:40 » |
|
Поздрав за све чланове форума Кнез-Лазар уз искрену захвалност свим особама које су учествовали у стварању овог сајта....... Ја сам '85 годиште. Из западне Србије сам, са обала Дрине 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
,,јер имаш кћерку, сестрицу моју, не заборављај њу мене жалећи, тугуј у срцу ал с поносом причај, Мој син је пао Косово бранећи,,
|
|
|
|
|
|
dukat
|
 |
« Одговор #9 послато: 05 Март 2010, 21:06:57 » |
|
Добро нам дошао и желим ти пуно успеха у раду и наравно у животу.Само напред. 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
ДСилни
Пешак

Поруке: 1
|
 |
« Одговор #10 послато: 03 Мај 2010, 15:19:06 » |
|
Пол М,58-годиште,живим у Београду 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|
|
грешник
|
 |
« Одговор #12 послато: 31 Мај 2010, 01:26:30 » |
|
годиште/деда/-ако има слободна млада баба-нека пише. одакле/околина БГД./ греси/12.милијарди/-још нисам ни почео да се кајем/ако Бог помогне од данас-почињем/ бр.стање/разведен/-слободан статус/мирјанин/ мат.ст./ситуиран-пензионер УХ---------доста је за сада-кога занима-сазнаће све. вера/Православни Светосавац-нисам екумениста---/.
Питање-Како да поставим слику испод имена-где вам је та опција/нисам је нигде видео-јер сам нов/. Предлог-Предлажем ГЛАВНОМ-да промени петокраке/пентаграм-сатанистички знак/-у мале крстиће/ако сте Православни форум/-КАКО МИСЛИМ.
|
|
|
|
« Последња измена: 31 Мај 2010, 10:50:25 грешник »
|
Сачувана
|
|
|
|
|
грешник
|
 |
« Одговор #13 послато: 31 Мај 2010, 20:00:49 » |
|
Питање-Како да поставим слику испод имена-где вам је та опција/нисам је нигде видео-јер сам нов/.
Предлог-Предлажем ГЛАВНОМ-да промени петокраке/пентаграм-сатанистички знак/-у мале крстиће/ако сте Православни форум/-КАКО МИСЛИМ.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
Увчанка
|
 |
« Одговор #14 послато: 13 Јун 2010, 22:54:35 » |
|
Помоз Бог Прво извињавам се што нико вам није пре одговорио  да поставите слику , отидите на ПРОФИЛ , тамо имате са леве стране информације о профилу и ако видите ИЗМЕНИ ПРОФИЛ унутра имате рубрику ИНФОРМАЦИЈЕ ПРОФИЛА НА ФОРУМУ и ту поставите слику по вашој жељи. добра идеја , нешто ћу смислит , Благодарим вам  А за бабу , верујте понекад је боље бит сам > нико да вам мозак ломи  Свако добро, Увчанка 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
~ Ако вам делује да је све у реду , нешто вам је промакло ~
|
|
|
|